top of page

MUSTANG x BEETA

KESÄ 2024

17943876149762179.heic

*Awsome Mustang od Tety Zity x Annie z Pisarovy Vesce*


Mustang

Lonkat: B/B

Kyynärät: 0/0

MH 1 laukauksilla

KORAD

Beeta 

Lonkat: B/B

Kyynärät: 0/0

LTV1, VA0

DM: N/N

D-LOKUS: D/D

Käyttäytymisen jalostustarkastus Hyväksytty. 

Foto 2018-06-14 14 34 06.jpg

Mustang


Mustang on täynnä energiaa ja sillä on iso "työmoottori". Sillä on kova miellyttämisen halu. Se on aktiivinen, mutta sen ei ole lainkaan vaikea rauhoittua ja vaan olla. Mustang on ystävällinen, suora ja elää kolmen uroksen laumassa johtajan roolissa. Mustang kilpailee tokossa ja on suorittanut alokasluokan. Lisäksi sen kanssa tehdään jälkeä. Mustang on myös suorittanut IGP:ssä tulokset IGP1 ja IGP2. Tänä vuonna tarkoitus jatkaa tätä harrastusta ja edetä sen parissa.

Mustangin tittelit:

KORAD, LD startklass, LD1, SPH1, IGP1, IGP2

Foto 2018-06-14 12 05 41.jpg

Mustang on vanhempi uros joka on koko elämänsä ajan ollut täysin terve. Se on ihanteellisen kokoinen uros.
Sillä on entuudestaan pentue jossa kaksi pentua, joilla myös hyvät terveystulokset. Nämä pennut ovat myös aktiivisia harrastuksissa ja ovat kilpailleet tokossa /agilityssä.

18073971673398997.heic

Beeta

on luonteeltaan melko itsenäinen ja suhteellisen välinpitämätön (vieraita) ihmisiä kohtaan. Toki kotioloissa se kuskaa leluja kaikille kyläilijöille ja hakeutuu lähelle lepäilemään. Beeta kulkee kartturinsa mukana miltei kaikkialla. Ihan jopa kampaamo käynneilläkin se on ollut mukana. Päivittäin se on "työssä" ajamassa kartturinsa kanssa hevosia  ja on myös aina mukana sekä aamu- että iltatallilla. Omaksi iloksi sen kanssa puuhastellaan myös kaikenlaista. Beeta pysyy irti pihalla yksinkin, eikä sillä ole riistaviettiä eikä se myöskään ole kiinnostunut hevosista. Leluja se tykkää retuuttaa ja pallot on sen mielestä parasta ikinä.

Toisten koirien suhteen välinpitämätön esimerkiksi ohitustilanteissa. Ja näyttelyissä sitä ei kiinnostanut muut koirat myöskään. 

Kuitenkin vapaana ollessa leikkii muiden kanssa todella mielellään. Kartturinsa mukaan se on koira joka toimii kuin ajatus. 

Beetalla on näyttelyistä pentuluokkien lisäksi avoimesta luokasta EH.  Tuomari kommentoi sen olevan erinomaisen tyyppinen narttu. Sillä on oikea purenta, hyvä raajaluusto sekä liikkeessä hyvä askelpituus.

18056880235481686_edited.png

Beeta on väritykseltään todella tumma. Se on kompaktin kokoinen, noin 49-50cm korkea.
Beetan sisarukset on myös miltei kaikki terveystutkittu, ja jokaisella on oikein kelpo tulokset.

MUSTANG x BEETA: News
bottom of page