top of page

MUSTANG X BEETA

KESÄ 2024

17943876149762179.heic

*Awsome Mustang od Tety Zity x Annie z Pisarovy Vesce*


Mustang

HD: B/B

ED: 0/0

MH 1 on gunshots

KORAD

Beeta 

HD: B/B

ED: 0/0

LTV1, VA0

DM: N/N (clear)

D-LOKUS: D/D

Käyttäytymisen jalostustarkastus Hyväksytty/Behavior breeding inspection approved.

Foto 2018-06-14 14 34 06.jpg

Mustang


Mustang on täynnä energiaa ja sillä on iso "työmoottori". Sillä on kova miellyttämisen halu. Se on aktiivinen, mutta sen ei ole lainkaan vaikea rauhoittua ja vaan olla. Mustang on ystävällinen, suora ja elää kolmen uroksen laumassa johtajan roolissa. Mustang kilpailee tokossa ja on suorittanut alokasluokan. Lisäksi sen kanssa tehdään jälkeä. Mustang on myös suorittanut IGP:ssä tulokset IGP1 ja IGP2. Tänä vuonna tarkoitus jatkaa tätä harrastusta ja edetä sen parissa. /Mustang is full of energy and has a big "work engine". It has a strong desire to please. It is active, but can easily calm down in anyplace. Mustang is friendly, straightforward and lives in a pack of three males in the role of leader. Mustang compete in obedience and has completed the beginners class.  Mustang has also completed IGP results in IGP1 and IGP2. This year the intention is to continue this hobby and make progress with it.

Mustangin tittelit/Mustag's titles:

KORAD, LD startklass, LD1, SPH1, IGP1, IGP2

Foto 2018-06-14 12 05 41.jpg

Mustang on vanhempi uros joka on koko elämänsä ajan ollut täysin terve. Se on ihanteellisen kokoinen uros.
Sillä on entuudestaan pentue jossa kaksi pentua, joilla myös hyvät terveystulokset. Nämä pennut ovat myös aktiivisia harrastuksissa ja ovat kilpailleet tokossa ja agilityssä.
/Mustang is an older male who has been completely healthy throughout his life. It is an ideal sized male.
He already has one litter of two puppies with good health results. These puppies are also active in hobbies and have competed in obedience and agility.

18073971673398997.heic

Beeta

on luonteeltaan melko itsenäinen ja suhteellisen välinpitämätön (vieraita) ihmisiä kohtaan. Toki kotioloissa se kuskaa leluja kaikille kyläilijöille ja hakeutuu lähelle lepäilemään. Beeta kulkee kartturinsa mukana miltei kaikkialla. Ihan jopa kampaamo käynneilläkin se on ollut mukana. Päivittäin se on "työssä" ajamassa kartturinsa kanssa hevosia  ja on myös aina mukana sekä aamu- että iltatallilla. Omaksi iloksi sen kanssa puuhastellaan myös kaikenlaista. Beeta pysyy irti pihalla yksinkin, eikä sillä ole riistaviettiä eikä se myöskään ole kiinnostunut hevosista. Leluja se tykkää retuuttaa ja pallot on sen mielestä parasta ikinä.

Toisten koirien suhteen välinpitämätön esimerkiksi ohitustilanteissa. Ja näyttelyissä sitä ei kiinnostanut muut koirat myöskään. 

Kuitenkin vapaana ollessa leikkii muiden kanssa todella mielellään. Kartturinsa mukaan se on koira joka toimii kuin ajatus. 

Beetalla on näyttelyistä pentuluokkien lisäksi avoimesta luokasta EH.  Tuomari kommentoi sen olevan erinomaisen tyyppinen narttu. Sillä on oikea purenta, hyvä raajaluusto sekä liikkeessä hyvä askelpituus.

/Beeta is quite independent by her nature and relatively indifferent towards  people. Of course, at home she brings toys to all the visitors and comes to rest nearby. Beeta travels with her human to almost everywhere. Every day she is "at work" driving horses and going to the stables with her human. Beeta can be alone in the yard, and she are not interesting about wildanimals or horses. She likes to play with toys, and the balls are the best thing ever.

She doesn't care about the other dogs and she doesn't bark.

However,she really likes to play with other dogs. According to her human, she is a perfect dog.

18056880235481686_edited.png

Beeta on väritykseltään todella tumma. Se on kompaktin kokoinen, noin 49-50cm korkea.
Beetan sisarukset on myös miltei kaikki terveystutkittu, ja jokaisella on oikein kelpo tulokset./Beeta is really dark in color. She has a compact size, about 49-50cm high.
Beeta's siblings are also almost all health-examined, and each one has very good results.

MUSTANG x BEETA: News
bottom of page