top of page

MEISTÄ

Kennel Chodsdvora's sai alkunsa intohimosta koiraharrastamista kohtaan. Olen aina rakastanut koiria, ja tutustuttuani Tsekinpaimenkoiraan, rotu on vienyt sydämeni kyllä kokonaan. Se on näppärän kokoinen, hyväluonteinen ja eloisa koira, jonka kanssa pystyy harrastamaan monenmoista.

Olen Mira, 35-vuotias ja ammatiltani lähihoitaja. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Koiraharrastukset ovat vieneet miltei kaiken vapaa-aikani, mutta harrastusten myötä olen saanut elämääni paljon kaivattua uutta sisältöä ja aivan ihania uusia ihmisiä. 

Päämääräni on kasvattaa terveitä, rodunomaisia ja hyväluonteisia koiria. Jokaisen yhdistelmän tulen suunnittelemaan tarkoin, ottamaan huomioon riskit, terveysasiat (luusto, allergiat jne.) ja että koirien luonteet sopivat hyvin yhteen. Haluan pitää sukusiitosprosentit matalina ja jalostuskoiramme ovat aina tarkoin terveystutkittu.

Olen suorittanut kasvattajanperuskurssin 3/2021 ja minulle myönnettiin kennelnimi 10/2021.

Olen Suomen Tsekinpaimenkoirat ry:n jäsen ja kuulun samalla hallitukseen ja näyttelytoimikuntaan, sekä toimin näyttelytoimikunnan puheenjohtajana. 

17863614677925855_edited.jpg
Meistä/About us: About
bottom of page